Contact ons op info@beheerland.nl of 0529 484845

Synchronisatieproblemen in OneDrive voor Bedrijven verhelpen

Synchronisatieproblemen in OneDrive voor Bedrijven verhelpen

Synchronisatieproblemen in OneDrive voor Bedrijven verhelpen

Het kan gebeuren dat uw OneDrive uw bestanden niet meer goed synchroniseert. Wat u dan kan doen leest u in deze blog. Aan de hand van 6 simpele stappen zijn bijna alle uitdagingen te verhelpen.

Als u de synchronisatie-app voor OneDrive voor Bedrijven nog niet hebt, kunt u deze gratis downloaden.

Aan de slag

Zorg ervoor dat de synchronisatie-app voor OneDrive voor Bedrijven up to date is

OneDrive voor Bedrijven wordt regelmatig bijgewerkt. Zorg ervoor dat de meest recente versie van OneDrive voor Bedrijven is geïnstalleerd.

Zorg ervoor dat de namen van uw bestanden en mappen geen niet-ondersteunde tekens bevatten en geen ongeldige bestandstypen zijn

Als de naam van een bestand of map bepaalde tekens bevat of een bepaald bestandstype is, kunnen deze bestanden niet worden gesynchroniseerd. Bekijk de lijst met ongeldige tekens en bestandstypen en wijzig eventueel de namen van bestanden of mappen, of verwijder bestandstypen die niet worden ondersteund.

Zorg ervoor dat de grootte van uw bestanden, het aantal items en de lengte van bestandspaden de limieten niet overschrijden

Als een bestand dat u wilt synchroniseren, te groot is of als u te veel items wilt synchroniseren, werkt OneDrive voor Bedrijven-synchronisatie mogelijk niet. Bekijk de limieten voor de bestandsgrootte en het aantal bestanden dat kan worden gesynchroniseerd en zorg ervoor dat de bestanden die u wilt synchroniseren, niet door de vermelde beperkingen of limieten worden beperkt.

Een OneDrive voor Bedrijven-synchronisatieverbinding herstellen

Volg deze snelle stappen om een synchronisatieverbinding te herstellen met OneDrive voor Bedrijven en kijk of hierdoor uw synchronisatieprobleem wordt opgelost.

Synchroniseren stoppen en opnieuw starten voor een OneDrive voor Bedrijven-bibliotheek

Als u problemen ondervindt met een gesynchroniseerde bibliotheekmap, is het in sommige gevallen het beste omhet synchroniseren van de bibliotheek te stoppen en vervolgens de bibliotheek opnieuw te synchroniseren alsof het de eerste keer is.

De OneDrive voor Bedrijven-handleiding voor het oplossen van synchronisatieproblemen gebruiken

Als u nog steeds synchronisatieproblemen ondervindt, raadpleegt u de OneDrive voor Bedrijven-handleiding voor het oplossen van synchronisatieproblemen. Dit hulpprogramma kan u helpen bij het vaststellen en oplossen van problemen met bibliotheken die u momenteel synchroniseert.r is.

Nog steeds problemen met synchroniseren?

Als u nog steeds problemen heeft met synchroniseren neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*